Avrillavigne.Jforum.Biz'e hoş geLdin..
Yoksa daha üye değilmisin..?
üye oL aiLemize sende katıL )
Fanımızdan yararlan,AvriL*ı tanı..!
Adminler~Aleyna,Zeynep~Mine.
Avrillavigne.Jforum.Biz'e hoş geLdin..
Yoksa daha üye değilmisin..?
üye oL aiLemize sende katıL )
Fanımızdan yararlan,AvriL*ı tanı..!
Adminler~Aleyna,Zeynep~Mine.
Avril Lavigne Fan | Turkey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fergie'nin bile parfümü Türkiye'ye gelebiliyorsa ? Avril'ın Black Star'ı nerde ?
Sizce neden Avril'ın Abbey Dawn'u , Black Star'ı , yeni çıkıcak olan Forbidden Rose'u Türkiye'de yokta , BEP'in kızı Fergie'nin var? Fark ne ?
YORUMUM: AVON Türkiyede de satılıyo. ve ben Fergienin parfümünü aldım. Ve güzel kokuyor Anlamadığım şey neden Türkiyeyiv yoksayıyo. Galiba fazla hayranı olmadığını düşünüyo ama yanılıyo. Sonuçta hayranların suçu ne ki?
resim bna aittir
En son iremcn tarafından Çarş. Şub. 09, 2011 7:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Avril'ın Türkiye'yi yoksaydığını pek düşünmüyorum ya ama yinede hiçbirimiz bütün gerçekleri bilmiyoruz sonuçta. Avril'ın Türkiye'ye tekrar gelmeme sebebi yeni sevgilisiyle alakalıymış ama o da ne kadar doğru bilemiyorum. Bence bu olayları pek kurcalamayalım Avril'ın Türkiye'ye gelmesini ve markalarını Türk mağazalarında görebilmeyi elbette istiyoruz ama bunları bu kadar taktıkça yalan haberler, dedikodular ortaya çıkıyo