Avrillavigne.Jforum.Biz'e hoş geLdin..
Yoksa daha üye değilmisin..?
üye oL aiLemize sende katıL )
Fanımızdan yararlan,AvriL*ı tanı..!
Adminler~Aleyna,Zeynep~Mine.
Avrillavigne.Jforum.Biz'e hoş geLdin..
Yoksa daha üye değilmisin..?
üye oL aiLemize sende katıL )
Fanımızdan yararlan,AvriL*ı tanı..!
Adminler~Aleyna,Zeynep~Mine.
Avril Lavigne Fan | Turkey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Konu: Avril'ı ne kadar sevdiğinizi ispat edin. Salı Haz. 08, 2010 6:10 pm
Avril'a onu ne kadar sevdiğimizi ispat edermişcesine şeyler yapıcaz . . Ben başlıyorum.
avie'm benim için herşeyden değerlisin. Hiçbir ünlü senin kadar değerli olamaz VANESSA bile. Sen benim ilk'imsin 8 senedir.
iremcn
Konu: Geri: Avril'ı ne kadar sevdiğinizi ispat edin. Salı Haz. 08, 2010 6:12 pm
8 sene mi çüşş :S
Avril'ım seni 1.5 seneye yakın zamandır sevmeme rağmen sanki seni 20 yıldır tanıyo gibiyim :S senin için kavga bilre ettim
denizlaviqne
Konu: Geri: Avril'ı ne kadar sevdiğinizi ispat edin. Perş. Tem. 08, 2010 9:02 pm
avrili o kdr cookk sviorm ki sınıfta bana özenen yapmacık avrilciler cıktı :S ailemdekilerde bnm sayemde baya bi tanıolar 3,5 senedir senden ayrılmadım,düşünmedim bile artık hard rock,metal dinlesem bile sen hep kalbimin biyerindesn )
Jbmania ~
Konu: Geri: Avril'ı ne kadar sevdiğinizi ispat edin. Salı Tem. 20, 2010 10:20 pm
Avie'mm
Seni 4 seneden fazla bi süredir tanıyorum.Benim için herşeyden çok değerlisin.Seni tanıdığımda henüz hiçbir ünlüyü tanımıyordum ve daha 10 yaşındaydım. 10 yaşındaki bi çocuk yabancı şarkı dinlemez belki normalde ama ben o zaman neredeyse bütün under my skin albümünü bilmekteydim.O zamandan beri vazgeçilmezim,rock kraliçemsin. Senin için birsürü kişiyle tartıştım,,ben avrilciyim diyenlere bulaştım..Gerek dergilerini,posterlerini alamadığım için gerek İstanbul konserine gelemediğim için kendimi mahvettim ağlamaktan.. Birisi güzel bi ünlü tanıyomusun ? dediklerinde hep senin resimlerini gösterdim Okulda 6. sınıfta Aleyna'yla ingilizce şarkı söyledik ingilizce öğretmenine..O zaman bile When you're gone'yi söylemiştik.Yani (sınıfta)ingilizce şarkı söylemeye senin şarkın sayesinde başladık.Sen bizim ilk'imizsin ! (:
Sayende bütün ailem hatta bizim sınıftakiler bile bana Avril'ci diyo Ve beni tanıdıkları sürece diyecekler çünkü ben sonsuza kadar senden vazgeçmeyeceğim rock prensesiim !
Leanne.
Konu: Geri: Avril'ı ne kadar sevdiğinizi ispat edin. Perş. Eyl. 02, 2010 1:14 pm
Avril'ı 2 senedir tanıdığıma rağmen geçen gün kızın biriyle kavga ettim Avril a küfür etti
•Forbiddeи€yes
Konu: Geri: Avril'ı ne kadar sevdiğinizi ispat edin. Perş. Eyl. 02, 2010 1:18 pm
Avril Sana karşı sevgimi kelimelere sığdıramam Senin için birçok delilik yaptm Onlardan biride matematik yazılımda ismim yerine yanlışlıkla Avril Lavigne yazmak oldu=)