Avrillavigne.Jforum.Biz'e hoş geLdin..
Yoksa daha üye değilmisin..?
üye oL aiLemize sende katıL )
Fanımızdan yararlan,AvriL*ı tanı..!
Adminler~Aleyna,Zeynep~Mine.
Avrillavigne.Jforum.Biz'e hoş geLdin..
Yoksa daha üye değilmisin..?
üye oL aiLemize sende katıL )
Fanımızdan yararlan,AvriL*ı tanı..!
Adminler~Aleyna,Zeynep~Mine.
Avril Lavigne Fan | Turkey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Misafirler üye olmadan sadece bu bölümü görebilirler
Jbmania ~
Konu: Geri: Misafir Bölümü Çarş. Haz. 30, 2010 2:12 pm
Evet,burada sitemiz hakkındaki görüşlerinizi belirtebilirsiniz (misafirlerde dahil)
& deryaa.
Konu: Geri: Misafir Bölümü Çarş. Haz. 30, 2010 4:51 pm
Eğer bir misafirsen, çık burdan. Yukarıdaki Kayıt Ol'a tıkla. Ve acilen üye ol. Cok psman olursn
avrilci1 Misafir
Konu: Geri: Misafir Bölümü Cuma Tem. 09, 2010 2:51 pm
aman tanrım bu hayatımda gördüğüm en sevimli ve neşeli avril lavigne sitesi kesinlikle üye olacağım böyle bir siteyi kaçırmak çok büyük bir aptallık bana göre hemen üye oluyorum
Jbmania ~
Konu: Geri: Misafir Bölümü Cuma Tem. 09, 2010 5:07 pm
Güzel görüşlerin için teşekkür ederiz canım
haha Misafir
Konu: Geri: Misafir Bölümü Cuma Tem. 09, 2010 7:14 pm
valla logonun resim kalitesi düşük beenmedim. sadece black star var!! abuk subuk şeyler yazıo FaQ Gallery fln
üye olmicam yani
çk bklsnz
Jbmania ~
Konu: Geri: Misafir Bölümü Cuma Tem. 09, 2010 10:11 pm
Sana yalvarmıyoruz canım üye ol diye İçeriği görmeden abuk subuk yorumlar da yapma böyle görüş bildireceksen hiç bildirme ,) yorumlarını kendine sakla lütfen !
:))))) Misafir
Konu: Geri: Misafir Bölümü Cuma Tem. 16, 2010 7:30 pm
gzl site elinize saglikk
Jbmania ~
Konu: Geri: Misafir Bölümü Cuma Tem. 16, 2010 8:35 pm
Teşekkür ederiz (:
B?eB Misafir
Konu: Geri: Misafir Bölümü C.tesi Tem. 31, 2010 6:22 pm
Site güzel Herşey 4/4'luk. Özellıkle anasayfa resmı cok profesyonelce bır calısma.
Jbmania ~
Konu: Geri: Misafir Bölümü C.tesi Tem. 31, 2010 6:27 pm
Çok sevindim (: Çok teşekkürler
Nisanur
Konu: Geri: Misafir Bölümü Ptsi Ağus. 09, 2010 11:17 am
Heyyyyyyyy Misafir ; Burası çokkk güzel bir site Hala neden üye olmuyosun ADam mı yiyiyoruz burdaaaaaaaaa!! Yeter artık misafir üye olda biraz aktif site olalım yhaa.. Bırak artık saklanmayı eyy misafir :D
Leannies.
Konu: Geri: Misafir Bölümü Salı Ağus. 17, 2010 5:12 pm
Bütün özellikleriyle çok güzel bir site Üye olmanızı tavsiye ederim
Jbmania ~
Konu: Geri: Misafir Bölümü Perş. Ağus. 19, 2010 8:43 pm
Teşekkür ederiz (: Bu güzel mesajı taşımak istedim eski konuda kalmış..
Car0 demiş ki:
açıkçası ben bu siteye üye olmadan önce [daha dogrusun bu aileye katılmadan önce avril hakkında bukadar net bilgim yoktu! [aile diyorum çünkü resmen 2.ailem oldunuz hiç abartısız söylüyorum.!] burda hem sıcak bir ortam,hem en doğru bilgiler,hem en yeni resimlere ulaşabiliyoruz! ayrıca çokta güvenli.. adminleriyle,modlarıyla,üyeleriyle hepsi çok cana yakın .. yardım sever, ve çok iyi arkadaşlar.. bu sitede sıkılmak mümkün mü ?..asla! bazen hiç abartısız söylüyorum ki tüm gün çıkmıyorum bu siteden..okadar kaptırıyorumki kendimi bazen zamanın nasıl geçtini fark edemiyorum bile..BÖYLE Bİ ORTAMDA BULUNMAK YA BİZİM ŞANSIMIZ,YADA ÜYE OLMAYANLARIN ŞANSSIZLIĞI
Nisanur
Konu: Geri: Misafir Bölümü Perş. Ağus. 19, 2010 9:19 pm
Car0 yaa katılıyorum! Gerçekten süper bi site ama bunu bi misafirler felan anlayamadı..
ayrıca çokta güvenli.
Evt tabikide güvenli 'site polisi' var çünkü burda
Nisanur
Konu: Geri: Misafir Bölümü Perş. Ağus. 26, 2010 8:33 pm
Evett şu an sitemizde 1 misafir var ve şöyle diyorum ; Eyyyyy Misafirr duy sesimi artık üye ol! Kır zincirlerini Artık üye ol! Bıkmadınmı saklanmaktan Gel ailemize katıl!!
Leanne.
Konu: Geri: Misafir Bölümü Ptsi Eyl. 13, 2010 9:13 pm
Vallaha Nisam haklı niye gelip üye olmazsınız ki? Ayrıca bizim ailemiz kadar gerçek bir Avril ailesi bulamazsın! Misafir misafir eeeyyy misafir çık şu bölümdende kayıt ola tıkla (E bi kamyon dolusu laf ettik çık şurdanda üye ol artıkk!)
Bknz. Misafir
Konu: Geri: Misafir Bölümü C.tesi Ara. 11, 2010 10:47 pm
Merhaba Forumunuz Güzelmiş. Sizden Bir Yardım İstiyorum ! Lütfen Cevaplayın . Üye Olacagım (: MİSAFİRLERİN AVATARLARINI NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM ? Cevap Bekliyorum LÜTFEN ! Kimse Yardım Etmiyor Ve Siz Herhalde İyilik Seversiniz.
Nisanur
Konu: Geri: Misafir Bölümü C.tesi Ara. 11, 2010 11:46 pm
Diğer misafirlerin avatarını değiştirme gibi bi yetkin yokki Ya da sorduğun soruyu bn anlamadım Ya sen bi üye ol icabına bakarız
Bknz. Misafir
Konu: Geri: Misafir Bölümü Paz Ara. 12, 2010 9:32 am
Soruyu Anlayamadınız Siteniz Çok Güzel Ama Ben Üye Olmak İstemiyorum . Lütfen Zorlamayın (: Şimdi Şu Anda Benim Bir Avatarım var . Üstünde Misafir Falan Yazıyor . O Avatarı Yönetim Panelinden Koyuyorsunuz Değilmi ? İşte Yönetim Panelinin Neresinden koydugunuzu merak ediyorum (:
Jbmania ~
Konu: Geri: Misafir Bölümü Paz Ara. 12, 2010 12:17 pm
Canım burası yetkinforumun destek forumu değil..Soru soracaksan doğru yer orası ama şimdilik ben söyliyim..
Yönetim paneli > afiş asmak > avatarlar > resimcik galerisi'ne gir,orda avatarlarınızın yönetmeni butonuna tıkla misafirlerin avatarları bölümünden gözata tıkla,istediğin resmi yükle,bu kadar...
Bknz. Misafir
Konu: Geri: Misafir Bölümü Paz Ara. 12, 2010 12:21 pm
Çok Teşekkür Ederim !! (: Hiç Bir Forum Söylememişti (: Üye Olmakla Kalmayacagım Forumda Sizin Reklamınızı Verecegiim (: Çok Teşekkürler
Jbmania ~
Konu: Geri: Misafir Bölümü Paz Ara. 12, 2010 12:23 pm
Ben teşekkür ederim
avriLcifatS.
Konu: Geri: Misafir Bölümü Paz Ara. 19, 2010 9:35 am
üye oldumda bu forum kullanılmıyo galibaa ?
Jbmania ~
Konu: Geri: Misafir Bölümü Çarş. Mart 16, 2011 11:10 pm